HELT NYE SUBARU FORESTER

HYBRID

FORHÅNDSSALGET HAR STARTET

fra 509 800,-

Helt unik

som skiller seg fra konkurrentene!

VERDENS MEST SOLGTE 4X4

Nye Subaru Forester Hybrid 2020-modell har et høyere dreiemoment og forbedret akselerasjon takket være den elektriske motoren, samt et lavere forbruk. Subaru har utviklet et unikt hybridsystem som ikke går på bekostning av det permanente firehjulstrekksystemet som har gjort oss til verdens mest valgte merke med 4×4. I Subaru Forester Hybrid kan du være trygg på at du alltid kommer deg fram.

Snakk med en Subaru-ekspert!

Din Hyundai, Subaru og bruktbilforhandler i Trondheim

Morten Sjursen

Kjell Ola Okkenhaug

HYBRIDTEKNOLOGI

Hybridteknologi som spiller på lag med firehjulstrekket. Subaru sitt anerkjente og utprøvde AWD-system er nærmest uendret i hybridmodellene.

NY GIRKASSE

CVT-girkassen er derimot totalt redesignet og det er implementert en 10kW elektromotor i bakkant av CVT-enheten.

FREMKOMMELIGHET

Med høy bakkeklaring på 22 cm, og en slippvinkel på henholdsvis 20 og 26 grader foran og bak, er Forester Hybrid designet for ekstrem fremkommelighet uansett føre.

NYTT DESIGN

Den høyreiste designet gir Forester Hybrid et sporty preg og sørger for at du har optimal sikt. Et standard off-road kit gir nye Forester et mer robust utseende, og en rekke oppgraderinger har blitt gjort slik at bilen fremstår som barskere enn sin forgjenger. Interiøret har også blitt oppgradert og føles mer luksuriøst, med blant annet LED interiørlys.

EYESIGHT

Nye Forester Hybrid kommer med det anerkjente førerassistansesystemet EyeSight som hjelper deg å forebygge kollisjon. Som et ekstra par øyne på veien, bruker EyeSight to stereokameraer som fanger opp tredimensjonale fargebilder med utmerket bildegjenkjenning, på nesten samme måte som det menneskelige øyet.

NYHET - DMS

Driving monitoring system er et nytt sikkerhetssystem som sørger for trygghet for sjåføren ved å gi beskjed hvis blikket viker fra veien. Systemet sørger for gjenkjennelse av sjåføren og stiller inn setet og sidespeilene mm. etter sjåførens preferanser.

Når snøen laver ned er dette den beste bilen!

Kilde: TV2