Siste nytt om Hyundai KONA

Kjære KONA-interessent,

Tirsdag 27.02.2018 er det endelig duket for premieren til helt nye Hyundai KONA electric under en digital presseseanse for europeiske journalister.

Fra klokken 11.00 vil også du kunne oppleve den digitale lanseringen ved å klikke deg inn på www.kona.no.
Allerede under Geneva Motor Show neste uke vil bilen vises fysisk. Vi i Hyundai Motor Norway er selvfølgelig til stede i Geneve, og vil gjerne benytte muligheten til å besvare spørsmål du som interessent måtte ha. Spørsmål kan du sende til oss på kona@hyundai.no.Du kan også lese flere detaljer om bilen på www.kona.no/faq.

Videre kan du følge oss på Facebook, Instagram og på våre hjemmesider for oppdateringer fra Geneve.

Priser

Vi vet naturligvis at alle våre interessenter venter i spenning på prisene på KONA electric. Vi har fått bekreftet fra Hyundai Motor Europe at dette ikke blir klart før Geneva Motor Show, da forhandlingene fortsatt går på høygir. Vi forventer imidlertid at en løsning snart er på plass, og at vi vil kunne presentere priser på helt nye KONA electric innen kort tid.
Når prisene er sluppet vil vi åpne den eksklusive muligheten for endelige bestillinger for alle som har meldt interesse for KONA electric. Mer informasjon rundt dette følger når det åpnes for bestillinger.

I mellomtiden ønsker vi god fornøyelse under tirsdagens premiere!

Med vennlig hilsen

Hyundai Motor Norway