Historien om Okkenhaug Bil

Historien om Okkenhaug Bil

Okkenhaug Bil AS er en familiebedrift som ble stiftet allerede i 1953 av Kjell Okkenhaug. Firma Kjell Okkenhaug ble etablert i mars 1953 som et enkeltmannsforetak, og fikk i 1954 agenturet for russiske Pobeda, senere også Volga og Zim. Solgte i tillegg NSU motorsykler og mopeder, fra 1960 også NSU biler.

Da Mazda ble introdusert i Norge i 1967 ble Kjell Okkenhaug hovedforhandler for Møre og Romsdal samt begge Trøndelagsfylkene. Firmaet hadde sine forretningslokaler i Olav Tryggvasons gate 35 i årene 1953-1975. Vi flyttet da til Paul Fjermstadsvei på Tyholt hvor vi holdt til i over 40 år. I 2006 fusjonerte vi med Tyholt Bil (Okkenhaug-eid Subaruforhandler siden 1998) og endret navn til Okkenhaug Bil AS.

Vi har i dag 22 ansatte med lang erfaring, og vårt mål er å sørge for at du som kunde får den service og oppfølging du forventer – helst mer!

Okkenhaug Bil har over 60 års erfaring med salg av bil. I oktober 2015 tok vi enda et nytt steg da vi etter over 40 år på Tyholt flyttet i nye lokaler i Ranheimsvegen 1 på Leangen. Her vil du møte et helt nytt bilanlegg i lyse og trivelige lokaler. Med et stort showroom av nye biler, egen bruktbilavdeling og et topp moderne verksted er vårt mål å gi deg en best mulig service og opplevelse som du forventer, helst mer. 

Velkommen til en hyggelig bilhandel.

Ina Okkenhaug

Daglig leder

Okkenhaug Bil Tyholt
okkenhaug bil lokaler
Okkenhaug Ranheimsvegen 1

Hei!

Har du spørsmål angående en bil eller verkstedtjenester? Legg igjen navn og nummer så tar vi kontakt! 

Du kan også ringe oss direkte på telefon
73 80 40 00