Nye

IONIQ Electric

32% lengre rekkevidde

Nye IONIQ electric gir deg fascinerende kjøreopplevelser og en rekkevidde på 311 km per lading.* Det nye litium-ion polymerbatteriet kan lades til 80 % på under en time med en hurtiglader. Dette er bare begynnelsen. Next Awaits.

311km rekkevidde

Mer aerodynamisk

Høy sikkerhet

Romslig og stilfull

Rask lading

Prøvekjør nye IONIQ Electric!

Lyst på en prøvetur med nye IONIQ? Fyll ut skjemaet og send inn forespørsel så hører du fra oss. Du vil garantert ikke angre!

*Vi minner om at vi ikke kan garantere at bilen er tilgjengelig for prøvekjøring på ønsket dato

Praktisk teknologi, stilrent design

Designet til IONIQ er optimert for best mulig energiutnyttelse. En luftmotstandskoeffisient på 0,24 gjør den til en av de mest aerodynamiske bilene på markedet.

Under det stilrene designet skjuler det seg et karosseri konstruert for høye ytelser og høy sikkerhet. Bruk av lett aluminium og avansert høyfast stål reduserer vekten og dermed energiforbruket.

Romslig og stilfull kupè

Det innvendige designet til nye IONIQ electric er rent og ryddig, og kupeen er full av nye funksjoner. Denne praktiske 5-seteren byr på høy komfort og nettbaserte tjenester.

Kupeen er laget av miljøvennlig plast og naturmaterialer, blant annet økologiske sukkerrør og lavastein.

next awaits

Bluelink® nettbaserte tjenester

Med Bluelink® kan du koble IONIQ electric til nettet og bruke nettbasert talegjenkjenning og mange andre praktiske, nettbaserte tjenester. Et fem års abonnement på Hyundais LIVE-tjenester følger med det avanserte navigasjonssystemet med skjerm på 10,25 tommer.

Det gir deg tilgang til oppdatert informasjon om hvor det er ladestasjoner, ladepriser, trafikk, vær og interessepunkter. Du får også hjelp til å finne parkeringsplasser langs veien og i parkeringshus, Hyundai-forhandlere og varsler om fotobokser. Automatisk nødanrop og en knapp for manuelt nødanrop øker sikkerheten.

Se batteristatus

Rekkevidde og ladenivå vises tydelig i IONIQ electric og appen. I tillegg vises ladetiden når bilen er koblet til en lader.

Programmert lading

Den avanserte batteristyringen i IONIQ electric gir deg full kontroll. Du kan programmere ladetiden slik at den er tilpasset timeplanen din og budsjettet ditt. Ved hjelp av denne funksjonen kan du programmere tidspunkter for start og stopp av ladingen. Dermed kan du utnytte tidspunkter med billigere strøm og ha fulladet batteri om morgenen.

Fjernstyrt klimaanlegg

Uansett om det er kaldt eller varmt ute, når IONIQ electric er koblet til en ekstern strømkilde, for eksempel hjemme i garasjen, kan du stille inn et tidspunkt når den skal være oppvarmet til en valgt temperatur. Dette øker komforten og sparer strøm siden bilen ikke trenger å varme opp kupeen når du begynner å kjøre.

Start/stopp av fjernstyrt lading

Når IONIQ electric er koblet til en ladestasjon, kan du starte og stoppe ladingen med en knapp i Bluelink-appen på smarttelefonen. Automatisk lading må aktiveres fysisk med en knapp inne i bilen for at du skal kunne bruke denne funksjonen.

Fjernlåsing og -opplåsing av dørene

Hvis du glemmer å låse bilen, sender IONIQ electric en melding om det til smarttelefonen din. Da kan du, etter at du har lagt inn PIN-koden, låse eller låse opp din IONIQ electric med en knapp i Bluelink-appen.

Send mål til bilen

Hvis din IONIQ electric er utstyrt med et navigasjonssystem, kan du søke etter mål med Bluelink-appen når du ikke sitter i bilen. Bluelink synkroniseres med navigasjonssystemet og laster over ruten, slik at den er klar når du begynner å kjøre.

Bildiagnose på forespørsel

Du kan kjøre en egendiagnose av bilen fra den 10,25-tommers berøringsskjermen i bilen eller sjekke bilens tilstand med Bluelink-appen på smarttelefonen.

Finn min IONIQ

Hvis du har glemt hvor du parkerte bilen, kan du bruke Bluelink-appen, som viser deg bilen på kartet.

Bluelink-app

Du kan laste ned Bluelink-appen fra Google Play Store eller Apple App Store.

Vi er størst på Hyundai nord for Dovre

Kom innom for prøvekjøring av IONIQ Electric

Asgeir Bøgeberg

Salgsansvarlig hyundai /bruktbil

Espen Munkvold

selger hyundai /bruktbil

Kjell Ola Okkenhaug

selger hyundai /bruktbil

Mandag - Fredag
08:30 - 16:30
Lørdag
10:00 - 14:00
Mandag - Fredag
08:30 - 16:00
Lørdag
Stengt
Mandag - Fredag
07:30 - 16:30
Delelager
07:30 - 16:00
Lørdag
Stengt