Nest størst i landet på Hyundai!*

VI FEIRER!

Hyundai

IONIQ 5

Nye Hyundai IONIQ 5 er noe av det råeste og beste du kan få innenfor elbil. Den har allerede blitt kritikerrost og vunnet en rekke tester. Her får du lang rekkevidde, markedsledende ladehastighet, klassens mest romslige med hele 3 meter akselavstand.

Nå har vi også et begrenset antall med IONIQ 5 Long Range RWD til kun 1 dag leveringstid! Med andre ord kan du få med deg splitter nye IONIQ 5 nærmest på dagen!

Hyundai

IONIQ

IONIQ var den første elbilen fra Hyundai! Helt siden den kom på markedet, har den vært et populært syn på norske veier. Dette er kanskje elbilen som gir deg mest for pengene! Fullspekket med utstyr til en uslåelig pris! Bilen fikk også terningkast 5 av VG!

Hyundai

KONA

KONA har vært en sikker vinner blant elbilene. Den har faktisk vunnet nesten alt av tester, og er dermed blitt en favoritt blant nordmenn. Kåret til best i test av NAF på vinterføre (minst energitap), terningkast 6 i VG og høyt belønnet av kritikerne. 

Her får du lang rekkevidde, masse ekstrautstyr, og en trofast elbil som tar deg dit du skal!

Hyundai

TUCSON
Plug-in Hybrid

Hyundai´s mest populære SUV, TUCSON, har nå endelig kommet som ladbar hybrid. Med et helt nytt og sportslig design, unike detaljer og fantastisk kjørecomfort, får du en familie-SUV som garantert får frem smilet. Her får du god plass, og valget mellom å kjøre på ren elektrisk drivlinje, eller bensinmotor på lengre turer. Et perfekt valg for deg som enda ikke er helt klar for ren elbil, men samtidig ønsker en moderne og avansert familie-SUV.

Hyundai

SANTA FE
Plug-in Hybrid

Nye SANTA FE Plug-in Hybrid har fått et mer markant utseende, og byr på større plass, høyere komfort og flere praktiske løsninger. Her får du en svært romslig familie-SUV med eksklusive løsninger. Du kan velge mellom å kjøre på ren elektrisk drivlinje, eller bensinmotor på lengre turer. Et perfekt valg for deg som enda ikke er helt klar for elbil, men samtidig ønsker en unik familie- SUV.

hyundai

Vi er Hyundai!

Okkenhaug Bil er nest størst i landet på Hyundai!
Derfor er vi det naturlige valget dersom du er på jakt etter Hyundai i Trondheim og på Orkanger!
Med høy ekspertise både på salg og verksted,  står vi klare til å få din Hyundai på veien!

TRONDHEIM (Leangen)

ORKANGER

Mandag - Fredag
08:30 - 16:30
Lørdag
10:00 - 14:00
Mandag - Fredag
08:30 - 16:30
Lørdag
Stengt
Mandag - Fredag
07:30 - 16:30
Delelager
07:30 - 16:00
Lørdag
Stengt