Hyundai KONA 2020

Bestill nå med rask levering!

Nå er den oppgraderte versjonen av KONA electric lansert, med en rekke oppdateringer som gjør den til en enda mer attraktiv modell.  I tillegg har Hyundai økt produksjonen av Kona med det 3 dobbelte. 

0 km*
Rekkevidde til lavere pris

Rask levering

Hyundai øker produksjonen med det 3 dobbelte!

0 min
Hurtiglading

Elbilen Hyundai KONA

Mer til lavere pris

Nå er den oppgraderte versjonen av KONA electric lansert, med en rekke oppdateringer som gjør den til en enda mer attraktiv modell. KONA electric får blant annet appstyring, raskere hjemmelading og leveringstiden er kortere. Og ikke minst; 449 kilometer* rekkevidde til en lavere pris! Ta turen innom Okkenhaug Bil. Vi er størst på Hyundai nord for Dovre!

Med ny og raskere ombordlader som tilvalgsmulighet vil de 449 kilometerne* med rekkevidde være enda mer tilgjengelig enn før. KONA electric får fra modellår 2020 11 kW-trefas ombordlader som tilvalgsmulighet, som betyr at man kan lade bilen enda raskere hjemme. Ved å komplimentere dagens 7.2 kW-enfas ombordlader med denne reduserer man ladetiden med opptil 23 prosent fra minimum 9 timer og 35 minutter, til minimum 7 timer og 25 minutter.

– Enda raskere hjemmelading bidrar til å gjøre KONA electric mer attraktiv for stadig flere. Dette er en bil som faktisk leverer på rekkevidde, og som går mye lenger enn det meste annet. KONA har fordelen av god plass til fire personer, og med takrails har aktive familier gode muligheter til å få med seg det de trenger av utstyr, sykler eller ski på ferietur, sier Knudsen i Hyundai.

I tillegg får nye KONA vårt splitter nye infotainmentsystem med 10,25’’ skjerm og navigasjon som har full støtte for telemetri med vår Bluelink® appstyring og eCall. Med Bluelink® kan du enkelt styre funksjoner som klimaanlegg og dørlåser fra smarttelefonen. Som KONA electric-eier vil du i tillegg kunne starte og slå av motoren fra Bluelink®-appen. Man kan naturligvis også sjekke batteristatusen fra smarttelefonen sin, så vel som å styre lading og eventuelle planlagte ladeperioder.

Rask levering

Hyundai øker produksjonen med det 3 dobbelte!

Hyundai øker sin produksjon av Hyundai KONA med det 3 dobbelte. Dette for å imøtekomme den enorme etterspørselen. Nå har vi rask levering av nye Hyundai Kona hos Okkenhaug Bil. Kontakt oss for nærmere informasjon om den reduserte leveringstiden.

Mye bil for pengene!

Lavere startpris!

For å gjøre elbil tilgjengelig for enda flere lanserer vi to nye utstyrsnivåer. Dette gjør at KONA electric blir rimeligere enn noen gang, med en startpris på kun 356 500,- inkludert utstyr som ryggekamera, 17’’ lettmetallfelger og 7’’ infotainment med Apple CarPlay og Android Auto. eCall er standard på oppdaterte KONA electric.

Life

356 500,-

Trend

+ 16 000,-

Premium

+ 30 000,-

Skinninteriør

+ 10 000,-

Krever «Premium»

Soltak & LED-interiørbelysning

+ 10 000,-

Krever «Premium»

Ombordlader

+ 5 000,-

Tilvalg, krever Premium

Sikkerhet

I førersetet

Oppdaterte KONA electric er også vår andre modell som lanseres med eCall, og følger dermed nye IONIQ electric. Nødanropssystemet eCall sørger for at bilen automatisk ringer 112 om airbagene løses ut. Man kan også gjør et nødanrop manuelt via en knapp i takkonsollen. Viktig informasjon om bilen, tidspunkt for ulykken, hvilken retning man kjørte i, og om airbager eller andre trykksensorer er utløst, sendes automatisk til nødetatene.

I tillegg til disse tjenestene er Hyundai Live inkludert i biler med navigasjonssystem. Med Hyundai Live har man alltid tilgang til oppdatert informasjon om ladepunkter og ladestasjoner, trafikk, fotobokser (der dette er tillatt), parkering, forhandlere i nærheten, vær, samt live interessepunktsøk. Som om ikke det var nok får navienheten på 10,25’’ støtte for skybasert talestyring på seks språk. Støtte for Android Auto og Apple CarPlay er standard uansett om man har navigasjon eller ikke, og bilen har støtte for multi-bluetooth hvor flere telefoner kan være tilkoblet samtidig.

Våre eksperter på Hyundai

Asgeir Bøgeberg

Salgsansvarlig hyundai /bruktbil

  • 404 45 606
  • 73 80 40 00
  • ab@okkenhaug.no

Espen Munkvold

selger hyundai /bruktbil

  • 404 45 615
  • 73 80 40 00
  • em@okkenhaug.no

Kjell Ola Okkenhaug

selger hyundai /bruktbil

  • 958 31 015
  • 73 80 40 00
  • kjell.ola@okkenhaug.no

Hei!

Har du spørsmål angående en bil eller verkstedtjenester? Legg igjen navn og nummer så tar vi kontakt! 

Du kan også ringe oss direkte på telefon
73 80 40 00