HYUNDAI IONIQ

Kampanje:

Spar 30 900,-

På jakt etter elbil? Hyundai IONIQ er en prisbelønt elbil blant ekspertene og elsket av nordmenn! Tar du turen innom Okkenhaug Bil, får du nå IONIQ til kampanjepris og en uslåelig rente. Som om ikke det var nok får du bilen på veien i løpet av kun 3 dager!

NB: Vær rask da dette gjelder et begrenset utvalg!

Velkommen til Hyundai på Leangen!

Okkenhaug Bil 

IONIQ er elbilen som gir deg mest for pengene!

Fullspekket med ustyr

Navigasjon, ryggekamera, ryggeradar, blindsonevarsler, filskiftevarsler, aktiv nødstopp, varme i forseter, varme i bakseter, varme i ratt, elektrisk justerbart førersete med minne, trådløs lading av smarttelefon, adaptiv cruise control

Raskeste ladetid

På hurtigladekontakten kan batteriet lades opp til 80% på kun 23 minutter! Du vil derfor bruke lengre tid på å lade opp smarttelefonen din enn bilen.

Lavt forbruk, også på vinterstid

IONIQ har svært gode aerodynamiske egenskaper. Med svært lav luftmotstand, bidrar dette blant annet til gjerrigste forbruk på 1,14 k Wh/mil. NAF gjennomført nylig en stor elbiltest der IONIQ var en av elbilene med minst energitap på vinterstid, og oppnådde lengre rekkevidde enn oppgitt på sommerstid!

Best på sikkerhet

Hyundai IONIQ har fått fem av fem stjerner i Euro NCAP og ble kåret til årets sikreste i klassen ”kompakt familiebil”. Elbilen har en lange liste med sikkerhetsutstyr, hvor blant annet automatisk nødbrems med fotgjengergjenkjenning er en del av standardutstyret.

Klassens romsligste

Med god benplass, enkel setenedfelling og god plass i bagasjerom, er IONIQ Electric klassens mest romslige elbil! Perfekt for barnefamilier!

Sportslig design

Bil er følelser og det handler like mye om utseende og godfølelse, som tekniske funksjoner. IONIQ har vunnet en rekke prestisjetunge designpriser siden den kom på markedet. Du sitter godt i Hyundai IONIQ og får en fantastisk kjøreopplevelse som garantert får frem smilet!

Nordmenn elsker Hyundai IONIQ!

Hyundai IONIQ har alt du kan tenke deg i en elbil. Fullspekket med utstyr, romslig og med lavt forbruk, tar du deg frem dit du skal, uten bekymringer. Ikke rart dette har blitt en favoritt blant barnefamiliene!

Les hva mediene skriver om IONIQ:
– Herlig elbil med lang rekkevidde og en pris på under 300.000 kroner (klikk.no)
– Norgesfavoritten Hyundai Ioniq blir sprekere, går lengre og åpnes med mobilen. (Dinside.no)

VGs store elbiltest:

«En kruttsterk femmer»

Terningkast: 5

Vannvittig energieffektiv

VG skriver i sin test at Hyundai IONIQ electrics sterkeste kort er at den er vanvittig energieffektiv og at bilen presterer bra på lovet rekkevidde.

Velutstyrt og behagelig

VG trekker frem at nye IONIQ er en velutstyrt bil og at den er behagelig, balansert og lettkjørt. Et knappegir som består av fire knapper foran en håndflatehviler er enkelt å betjene.
«Bilen har fått et mer harmonisk oppsyn og bedre førermiljø» skriver de.

 

 

Oppdateringer og nye funksjoner

Ombordladerens kapasitet, som benyttes på hjemmelading, har fått en oppgradering fra 6,6 til 7,2 kW.

Adaptiv cruisekontroll er standard, systemet går til full stopp og setter bilen i bevegelse igjen (innen 3 sekunder). Regenereringen (motorbrems som gjenvinner energi) gir mulighet for enpedalskjøring, som er behagelig når du får vendt deg til det. Køfunksjonen er oppgradert, og varsler dersom bilen foran er i ferd med å skifte fil. Både filskiftassistent og fjernlysassistent er standard, også filholder, trafikkskiltleser.

Andre nyheter er talestyring og støtte for Android Auto og Apple Car Play.

5 stjerner i EuroNCAP

Autonødbrems med fotgjengergjenkjenning er standard og bilen har fått fem av fem mulige stjerner i EuroNCAPs kollisjonstest.

Fakta:

Bagasjerom: 350 liter

Oppgitt snittforbruk: 1,38 kWt/mil

Batterikapasitet: 38,3 kWt

Oppgitt rekkevidde: 31,1 mil

Forbruk VG-løypa: 1,34 kWt/mil

Beregnet praktisk rekkevidde: 28,6 mil

Oppnådd rekkevidde i prosent (VG-løypa): 92 %

Batterigaranti: 8 år/200.000 km (70 % restkapasitet etter 8 år)

Bluelink® nettbaserte tjenester

Med Bluelink® kan du koble IONIQ electric til nettet og bruke nettbasert talegjenkjenning og mange andre praktiske, nettbaserte tjenester. Et fem års abonnement på Hyundais LIVE-tjenester følger med det avanserte navigasjonssystemet med skjerm på 10,25 tommer. Det gir deg tilgang til oppdatert informasjon om hvor det er ladestasjoner, ladepriser, trafikk, vær og interessepunkter. Du får også hjelp til å finne parkeringsplasser langs veien og i parkeringshus, Hyundai-forhandlere og varsler om fotobokser. Automatisk nødanrop og en knapp for manuelt nødanrop øker sikkerheten.

Praktisk teknologi, stilrent design

Designet til IONIQ er optimert for best mulig energiutnyttelse. En luftmotstandskoeffisient på 0,24 gjør den til en av de mest aerodynamiske bilene på markedet. Under det stilrene designet skjuler det seg et karosseri konstruert for høye ytelser og høy sikkerhet. Bruk av lett aluminium og avansert høyfast stål reduserer vekten og dermed energiforbruket.

hyundai ioniq trondheim

Romslig og stilfull kupè​

Det innvendige designet til nye IONIQ electric er rent og ryddig, og kupeen er full av nye funksjoner. Denne praktiske 5-seteren byr på høy komfort og nettbaserte tjenester. Kupeen er laget av miljøvennlig plast og naturmaterialer, blant annet økologiske sukkerrør og lavastein.

HYUNDAI PÅ LEANGEN!

Velkommen til Okkenhaug Bil for en hyggelig bilprat!
Du finner oss på Leangen, rett ved utgangen av Strindheimtunnelen

Kampanjen gjelder til 30, september eller så langt lageret rekker. *Priseksempel billån Santander: 1.890,- pr. mnd./120 mnd., flytende nominell kampanjerente 0,99.% i 3 år, deretter markedsrente, eff. rente 2,28 %, egenkapital 118.500,- (minimum 35 %), lånebeløp 206.190,-, totalkostnad 345.350,-. Termingebyr og etablering er inkludert. **Leveringstid 3 dager gjelder utvalgte lagerbiler. Rekkevidden påvirkes av en rekke faktorer, bl.a. kjørestil, underlag, topografi, temperatur og bruk av klimaanlegg. Bilder kan avvike fra kampanjemodell. Vi tar forbehold om skrive- og trykkfeil.

Hei!

Har du spørsmål angående en bil eller verkstedtjenester? Legg igjen navn og nummer så tar vi kontakt! 

Du kan også ringe oss direkte på telefon
73 80 40 00