IONIQ 5

Elbilen som scorer best på alle punkter!
Kun 4 mnd leveringstid

Kåret til årets beste bilkjøp og World Car of the year

NAF kåret IONIQ 5 til årets beste bilkjøp i 2021

-Utseendet i seg selv er argument godt nok for å løfte Ioniq 5 inn blant finalistene til «Årets beste bilkjøp». Men det er bilens ladeegenskaper som til slutt sender den helt til topps.
Motor.no

Les hele testen her

IONIQ 5 er en romslig og 100% elektrisk familie-SUV med god plass og et banebrytende interiørdesign. Lang rekkevidde, mulighet for firehjulstrekk, lynlading (800 volts-teknologi) og utrolige 3 meter akselavstand, er denne bilen som skapt for det norske markedet! Som om ikke det var nok har du også muligheten til å trekke tilhengervekt på utrolige 1 600kg!

Interessert?

Ta kontakt med oss for mer informasjon eller kom innom for visning og prøvekjøring!

Meld interesse

Romslig

Med den ekstreme akselavstanden på 3 meter og flate gulv,  kan både sjåfør og passasjeren foran kan gå inn hvilken side de ønsker, siden det flate gulvet gjør at midtkonsollen kan skyves frem og tilbake. Med bagasjerom både foran og bak, får du god plass!

4WD

IONIQ 5 kommer med enten bakhjulstrekk eller firehjulstrekk. 

800-volts teknologi

En av de første elbilene i serieproduksjon med 800-volts batterisystem. Det lader superraskt, gir høy ytelse over lang tid og har optimert vekt og størrelse.

Ikonisk design

Designet forener utseendet til Hyundais første bil – ikonet 1975 PONY – og 45 års designarv med ny-retroelementer, og bringer dermed Hyundais stilrene designspråk et steg videre.

Lad elsykkelen med V2L.

IONIQ 5 leveres med V2L-teknologi (vehicle-to-load). Det betyr at det er en 220-volts stikkontakt inne i bilen som kan brukes til å lade elektrisk utstyr på opptil 3,6 kW.

Fra 10-80%
på 18 minutter!

Bilen har støtte for ultrarask lynlading på opptil 220 kW. Dette sørger for svært raske ladehastigheter, som også holder seg jevnt selv på svært høy hastighet gjennom ladingen. Dermed vil bilen kunne lade fra 10 til 80 prosent på bare 18 minutter. I tillegg sørger 800-voltssystemet for vekt- og plassoptimalisering. På hjemmelader støtter bilen 11 kW.

Comfort

IONIQ 5 er ikke alene om å ønske en rask oppladning innimellom. Derfor har bilen komfort fra øverste hylle med forseter som kan lenes tilbake til en komfortabel hvileposisjon for en «nærmest vektløs følelse». Forsetene har full elektronisk justering. Hyundai har i tillegg redusert tykkelsen på seteryggene med 30 prosent, for å gi enda bedre plass i baksetet.

0-100 på 5,3 sekunder

Øk pulsen på et øyeblikk med dynamikken fra bilens avanserte elektriske drivlinje. I full komfort sender IONIQ 5 deg fra 0-100 km/t på bare 5,3 sekunder.

Miljø

Hyundai har lagt stor vekt på kundenes ønsker og behov under utviklingen av IONIQ 5. Et klart krav fra moderne bilkunder er mer miljøvennlige, bærekraftige og bevisste løsninger. Dette har blitt en viktig del av bilens design, og betyr utstrakt bruk av miljøvennlige materialer av svært høy kvalitet som er utvunnet på en bærekraftig måte. 

1 600kg hengervekt

IONIQ 5 kan leveres med tilhengerfeste og mulighet til å trekke en tilhengervekt på
opptil 1 600 kg.

Dimensjoner

IONIQ 5 er stooor! Mye større enn det kanskje kan se ut som på bildene.
Med hele 3 meter akselavstand og flategulv får du en svært romslig familiebil.

For å få best inntrykk av hvor stor den faktisk er, anbefaler vi at du tar turen innom oss og opplever selv.
Men for ordens skyld kan du se på dimensjonene under,der du også kan sammenligne
med de andre SUV-modellene fra Hyundai.

IONIQ 5

Lengde: 4 635mm

Tucson Plug-in Hybrid

Lengde: 4 500mm

KONA Electric

Lengde: 4 205mm

Hyundai i Trondheim!

Okkenhaug Bil er din Hyundai-forhandler i Trondheim og vi er størst på Hyundai nord for Dovre.  Hos oss får du alt under samme tak, med salg, verksted og delelager!

Du finner oss på Leangen, rett ved utgangen av Strindheimtunnelen!

Hyundai på Orkanger

Okkenhaug Bil har egen avdeling på Orkanger. Du finner oss i Tiltaksvegen 23, 7300 Orkanger.

Velkommen for en hyggelig bilprat!

Mandag - Fredag
08:30 - 16:30
Lørdag
10:00 - 14:00
Mandag - Fredag
08:30 - 16:30
Lørdag
Stengt
Mandag - Fredag
07:30 - 16:30
Delelager
07:30 - 16:00
Lørdag
Stengt