IONIQ 5 N

Helt ekstrem kjøreopplevelse!

Helt nye

Hyundai IONIQ 5 N

IONIQ 5 N er så ekstrem at den kan betegnes som en helt ny bilmodell. Bilen ser ikke bare annerledes ut innvendig og utvendig, den er også lavere og bredere enn IONIQ 5, i tillegg til en lang rekke ytelsesforbedrende oppgraderinger. IONIQ 5 N ankommer Norge i midten av april og tilbys fullt utstyrt
fra 720 000,- Det betyr utrolig mye kjøreglede for pengene.

IONIQ 5 N kan bestilles allerede nå!

Meld interesse

Har du lyst til å oppleve en av markedets råeste elbiler? 

Få siste nytt først og meld interesse allerede nå!

Velg nærmeste avdeling
Kraftfull ytelse

Denne elbilen er bygd for entusiaster som ønsker mer enn å kjøre fra A til B. Den høye ytelsen sørger for unike kjøreopplevelser

KJØRERESPONS

IONIQ 5 N har en funksjon for kjørerespons og giringsfølelse som entusiaster ofte savner i en elbil. Ny teknologi som N e-Shift og N Active+-lyddesign gjør at du kan høre og føle kreftene utfolde seg. 

ALLSIDIG

IONIQ 5 N er en sportsbil for bruk i hverdagen. Den har kraftfull ytelse for banekjøring, samtidig er den komfortabel å kjøre til og fra jobb med en rekkevidde på inntil 448 km.

Drifting

Vi har laget N Drift-optimerer for å gjøre drifting mulig. Med vår driftingteknologi kan du ha det ekstra gøy bak rattet.

NY STANDARD PÅ BANE

IONIQ 5 N setter en ny standard for temperaturstyring ved kjøring på bane. Sammenlignet med konkurrentene har den høyere motstand mot kraftreduksjon på grunn av varme.

Mandag - Fredag
08:30 - 16:30
Lørdag
10:00 - 14:00
Mandag - Fredag
08:30 - 16:30
Lørdag
Stengt
Mandag - Fredag
07:30 - 16:30
Delelager
07:30 - 16:00
Lørdag
Stengt