HELT NYE FORESTER HYBRID

fra 512 400,-

Endelig i butikken!

Endelig er nye Forester Hybrid kommet til våre lokaler! Dette er bilen du har ventet på! Ta turen innom for prøvekjøring
subaru forester hybrid

Hybrid

Uslåelig fremkommelighet

EKTE firehjulstrekk

Høy sikkerhet

Prøvekjør nye Forester Hybrid

Lyst på en prøvetur med nye Forester Hybrid? Fyll ut skjemaet og send inn forespørsel så hører du fra oss. Du vil garantert ikke angre!

*Vi minner om at vi ikke kan garantere at bilen er tilgjengelig for prøvekjøring på ønsket dato

subaru trondheim

Verdens mest solgte 4x4

Nye Subaru Forester Hybrid 2020-modell har et høyere dreiemoment og forbedret akselerasjon takket være den elektriske motoren, samt et lavere forbruk.

Subaru har utviklet et unikt hybridsystem som ikke går på bekostning av det permanente firehjulstrekksystemet som har gjort oss til verdens mest valgte merke med 4×4.

I Subaru Forester Hybrid kan du være trygg på at du alltid kommer deg fram.

Hybrid = redusert drivstofforbruk

Den elektriske motoren i nye Forester Hybrid kan gi kraft til drivlinjen alene, eller i kombinasjon med bensinmotoren. 

Ved høyere hastighet, når den elektriske motoren har liten eller ingen effekt, kobles den helt ut via en clutch for å unngå unødig friksjonstap, og derav høyere bensinforbruk og utslipp. 

Kraften for igangsetting kommer normalt fra den elektriske motoren. Når hastigheten øker, eller når det gis et visst gasspådrag, vil Boxer-motoren starte for å assistere den elektriske motoren med tilstrekkelige krefter.

Firehjulstrekk og Hybrid i førsteklasse!

Subaru sitt anerkjente og utprøvde firehjulstrekk-system er nærmest uendret i hybridmodellene, også i denne SUV-en.  Alle hovedkomponenter i drivverket (girkassen, mellomakselen og bakre differensial) ligger i en symmetrisk linje bak BOXER-motoren som resulterer i en 50:50 vektfordeling. Dette gir Forester Hybrid en gunstig vektfordeling foran og bak, og ikke minst sideveis. 

Det permanente symmetriske firehjulstrekksystemet har også et lavere tyngdepunkt enn andre systemer, og overfører kreftene til underlaget gjennom alle fire hjul til enhver tid.

Hybridteknologi

Hybridteknologi som spiller på lag med firehjulstrekket. Subaru sitt anerkjente og utprøvde AWD-system er nærmest uendret i hybridmodellene.

Ny girkasse

CVT-girkassen er derimot totalt redesignet og det er implementert en 10kW elektromotor i bakkant av CVT-enheten.

Ekstrem fremkommelighet

Med høy bakkeklaring på 22 cm, og en slippvinkel på henholdsvis 20 og 26 grader foran og bak, er Forester Hybrid designet for ekstrem fremkommelighet uansett føre.

Nytt design

Den høyreiste designet gir Forester Hybrid et sporty preg og sørger for at du har optimal sikt. Et standard off-road kit gir nye Forester et mer robust utseende, og en rekke oppgraderinger har blitt gjort slik at bilen fremstår som barskere enn sin forgjenger. Interiøret har også blitt oppgradert og føles mer luksuriøst, med blant annet LED interiørlys.

EyeSight

Nye Forester Hybrid kommer med det anerkjente førerassistansesystemet EyeSight som hjelper deg å forebygge kollisjon. Som et ekstra par øyne på veien, bruker EyeSight to stereokameraer som fanger opp tredimensjonale fargebilder med utmerket bildegjenkjenning, på nesten samme måte som det menneskelige øyet.

NYHET - DMS

Driving monitoring system er et nytt sikkerhetssystem som sørger for trygghet for sjåføren ved å gi beskjed hvis blikket viker fra veien. Systemet sørger for gjenkjennelse av sjåføren og stiller inn setet og sidespeilene mm. etter sjåførens preferanser.

Kom innom for visning og prøvekjøring!

Snakk med oss om nye Forester Hybrid

Morten Sjursen

Salgssjef Subaru /bruktbil

Kjell Ola Okkenhaug

selger Subaru /bruktbil

Hei!

Har du spørsmål angående en bil eller verkstedtjenester? Legg igjen navn og nummer så tar vi kontakt! 

Du kan også ringe oss direkte på telefon
73 80 40 00